Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Větrníky

Receptura

Množství Výrobek
1.000 g Brand 100
1.500 g Voda (20-25°C)

Příprava

Do čistého kotle šlehacího stroje nalijeme recepturní dávku vody a pak přidáme směs Brand 100. Suroviny mícháme lyrou 4 min. na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje, poté 7 min. na 2. rychlostní stupeň. Z hmoty zdobícím sáčkem se špičkou stříkáme na plech požadované tvary.  Pečeme při 190-240°C (dle typu pece) 10-40 min., doba pečení se řídí velikostí stříkaného tvaru.

 

Větrníky

Products

Brand 100

Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty a smažených výrobků z odpalovaného těst bez použití vajec. Korpusy se více podobají tradičně vyrobeným, s dobře vykreslenou konturou.