Matcha Tea Truffle
Matcha Tea Truffle
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek |
|---|---|---|
| 250 | g | Milram šlehačka 35% |
| 30 | g | glukózový sirup |
| 450 | g | Arabesque Blanc 29 |
| 3 | g | čaj matcha |
| 5 | g | cukr |
| 20 | g | Debic máslo tradiční |
| 12 | g | voda |
| Arabesque Noir 58 |
Příprava
Zahřejte smetanu ke šlehání s glukózovým sirupem, přidejte čokoládu Arabesque Blanc 29 a míchejte, dokud se úplně nerozpustí. Čaj matcha smíchejte s cukrem a vodou, spolu s máslem přidejte ke smetaně a míchejte, dokud se všechny ingredience dobře nepromíchají. Nechte vychladnout v lednici.
Vytvarujte do tvarů a velikostí podle svých představ. Lanýže máčejte v rozpuštěné čokoládě Arabesque Noir 58.