Cukrářské receptury
Dort Pavlova

Receptura

Množství Surovina
Korpus: 750 g Bianca
750 g Cukr krupice
750 g Cukr moučka
750 g Voda
Náplň: 3300 g Debic Duo
1650 g Malinový gel
Dekorace: 660 g Debic Duo
660 g Maliny
660 g Ostružiny
330 g Borůvky

Příprava

    Korpus: Všechny suroviny kromě moučkového cukru šleháme metlou 5 min. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr. Hmotu stříkáme sáčkem a hladkou trubičkou do kulatého tvaru o průměru cca 15 cm na plech vyložený pečným papírem. Pečeme cca. 2 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C cca 60 min.

    Náplň: Suroviny smícháme.

    Kompletace: Na korpus nastříkáme náplň, přiklopíme druhým korpusem. Dekorujeme šlehačkou (stříkáme do spirály) a čerstvým ovocem.

Dort Pavlova