Dort Pavlova
Dort Pavlova
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Korpus: | 750 g | Bianca | 
| 750 g | Cukr krupice | |
| 750 g | Cukr moučka | |
| 750 g | Voda | |
| Náplň: | 3300 g | Debic Duo | 
| 1650 g | Malinový gel | |
| Dekorace: | 660 g | Debic Duo | 
| 660 g | Maliny | |
| 660 g | Ostružiny | |
| 330 g | Borůvky | 
Příprava
Korpus: Všechny suroviny kromě moučkového cukru šleháme metlou 5 min. Poté za pomalého chodu stroje vmícháme moučkový cukr. Hmotu stříkáme sáčkem a hladkou trubičkou do kulatého tvaru o průměru cca 15 cm na plech vyložený pečným papírem. Pečeme cca. 2 min. při 150°C, poté dosoušíme při 90-100°C cca 60 min.
Náplň: Suroviny smícháme.
Kompletace: Na korpus nastříkáme náplň, přiklopíme druhým korpusem. Dekorujeme šlehačkou (stříkáme do spirály) a čerstvým ovocem.
                Products
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.
Bianca
Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.