Cukrářské receptury
Kokosky Bianca

Receptura

Množství Surovina
Hmota 1000g Bianca
1000g Kokosová náplň
200g Cukr krupice
400g Kokos strouhaný
800g Voda

Příprava

    (Receptura na 1 plech)

    Všechny suroviny vložíme do kotle, a mícháme lyrou na pomalý chod stroje 10 minut. Kokosky stříkáme na čistý plech s papírem a necháme 10-15 minut oschnout.
    Pečeme prvních cca 10 minut při teplotě 170°C(spodní část pece 150°C) a dopékáme při teplotě 190°C(150°C spodní část). Pečeme celou dobu s otevřeným odtahem
    páry, doba a teplota pečení se řídí typem pece, a hlavně gramáží výrobku. Po upečení stáhneme kokosky i s papírem na sebe a necháme vychladnout.

     

Kokosky Bianca