 
             
          Anglický muffin
Anglický muffin
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká T530 | 
| 7% | Debic máslo tradiční | |
| 5% | cukr | |
| 4% | droždí čerstvé | |
| 1,4% | sůl | |
| 1% | Silky CL | |
| 10% | Podmáslový ferment | |
| 50% | voda | |
| Dekorace | 100% | Posyp PROKORN® | 
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 6 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Vyzrálé těstové kusy (koule) obalíme v posypu, vyskládáme na plech, přikryjeme papírem a dalším plechem, takto i kyneme a pečeme.
Čas kynutí těsta: 35 min.
Doba a teplota pečení:
I. 220 °C, bez páry, zavřený tah, 4 min.
II. 200 °C, bez páry, zavřený tah, 6 min.
 
                Products
Podmáslový ferment
Fermentovaný výrobek, který díky podmáslí dodává výrobkům plnou mléčnou chuť, nadýchanou texturu a jemnou vůni. Další složky významně podporují vláčnost. Skvěle se hodí pro slané i sladké aplikace: Od copů a vánoček přes briošky až po hamburgerové žemle.
