Pekařské receptury Pekařské receptury

Grahamová bageta

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% pšeničná mouka T650
40% Spelt Mix
5% droždí
4% olej
75% voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu + 5 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Čas kynutí těsta: 50 min.

Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 4 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 6 min.
II. 200°C, bez páry, otevřený tah, 12 min.

Grahamová bageta

Products

Spelt Mix

Grahamovo-špaldová směs pro výrobu grahamových rohlíků, raženek a vek. Výrobky se vyznačují velkým objemem, vláčnou střídou a jemně nasládlou ořechovou chutí. Směs vhodná pro ruční zpracování i na linkách.