Hot dog žemle
Hot dog žemle
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 8% | olej slunečnicový | |
| 6% | cukr krystal | |
| 3,5% | droždí čerstvé | |
| 1,8% | sůl jedlá | |
| 1% | Silky CL | |
| 10% | Podmáslový ferment | |
| 45% | voda | |
| Dekorace | 100% | Vaječná melanž |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 6 min. rychle
Teplota těsta: 26 °C
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Tvarujeme do tvary bagetky po 8 na plech vedle sebe aby se dotkly při pečení pečením mašlujeme.
Čas kynutí těsta: 50 min.
Doba a teplota pečení: I. 210°C, bez páry, zavřený tah, 13 minut