Pekařské receptury Pekařské receptury

Kaiserky (PremiumBack M)

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
4 % Zeelandia margarín-pekařský
3 % Droždí
2 % Sůl
1 % PremiumBack M
0.5 % Cukr
50 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Hmotnost navážky: 65 g

Tvarování a dekorování:Tvarovat do tvaru bulek, necháme 20 min. odezrát, narazíme raznicí na kaiserky, otočíme razením na plech nebo dřevěné plato. Necháme vykynout a přendáme na plech ražením nahoru.

Čas kynutí těsta: 45 min. (36°C, 75% vlhkost)

Doba a teplota pečení:

I. 230°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

 

Kaiserky (PremiumBack M)

Products

Premiumback M

Přípravek na běžné pečivo, důraz na objem pečiva, zpracovatelnost těsta a dobrou ekonomiku výroby. Vhodný zejména pro průmyslové pekárny.