Pekařské receptury
Pečivo plné zrn (Mr. Korn Natura)

Receptura

Množství Surovina
100 % Pšeničná mouka spec.
100 % Mr. Korn Natura
5 % Droždí
4 % ZeLa Baking
1,5 % Lactorex
0-0,5 % Sůl
60 % Voda

Příprava

    Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle

    Teplota těsta: 28 °C

    Čas odpočinku těsta: 20 min.

    Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bulky, raženky atp.

    Čas kynutí těsta: 60 min.

    Doba a teplota pečení:         

    I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

    II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

    III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2-3 min.

     

Pečivo plné zrn (Mr. Korn Natura)