Pečivo plné zrn (Mr. Korn Natura)
Pečivo plné zrn (Mr. Korn Natura)
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | Pšeničná mouka spec. |
| 100 % | Mr. Korn Natura |
| 5 % | Droždí |
| 4 % | Zeelandia margarín-pekařský |
| 1,5 % | Lactorex |
| 0-0,5 % | Sůl |
| 60 % | Voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bulky, raženky atp.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2-3 min.
Products
Mr. Korn Natura
Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná zejména na formové výrobky.