Pekařské receptury Pekařské receptury

Pečivo plné zrn (Mr. Korn Natura)

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
100 % Mr. Korn Natura
5 % Droždí
4 % Zeelandia margarín-pekařský
1,5 % Lactorex
0-0,5 % Sůl
60 % Voda

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle

Teplota těsta: 28 °C

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru bulky, raženky atp.

Čas kynutí těsta: 60 min.

Doba a teplota pečení:         

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2-3 min.

 

Pečivo plné zrn (Mr. Korn Natura)

Products

Mr. Korn Natura

Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna pšenice, žita a vybraných olejnin, sůl a kvas. Vhodná zejména na formové výrobky.