Pečivo šestizrnné
Pečivo šestizrnné
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | pšeničná mouka spec. |
| 50 % | Mr. Korn Original 6er |
| 5 % | droždí čerstvé |
| 4 % | Zeelandia margarín-pekařský |
| 1,5 % | Lactorex |
| 0,5 % | sůl |
| 50 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Hmotnost navážky: 80 g
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Mr. Korn Original 6er
Cereální obilná zápara obsahující celá vařená zrna vybraných 6 obilovin a olejnin, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.