Pekařské receptury
Celozrnná chia bageta

Receptura

Množství Výrobek
90 % CeresPro
10 % pšeničná mouka spec.
50 % Mr. Korn Chia
4 % droždí
4 % Zeelandia margarín pekařský
2,5 % sůl
2 % Lactorex
25 % voda

Příprava

    Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

    Teplota těsta: 28°C

    Hmotnost navážky: 175 g

    Čas odpočinku těsta: 15 min.

    Tvarování, dekorování: Do tvaru bagety.

    Čas kynutí těsta: 45 min.

    Doba a teplota pečení:

    I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

    II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.

    III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Celozrnná chia bageta