Celozrnné pečivo tmavé
Celozrnné pečivo tmavé
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 90 % | Ceres Pro |
| 10 % | Pšeničná mouka spec. |
| 20 % | Panoplus Dark |
| 4 % | Droždí |
| 4 % | Olej |
| 2,5 % | Sůl |
| 1,5 % | Lactorex |
| 70 % | Voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 27-29°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Hmotnost navážky: 67 g
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení: 13 min., 240°C, po 3 min. pečení odtáhnout páru.
Products
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Panoplus Dark
Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.