Celozrnný jablkoň
Celozrnný jablkoň
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 90% | CeresPro |
| 10% | Mouka pšeničná hladká T530 | |
| 20% | Silky Delicate | |
| 20% | Silkgrain Sonnen Müsli | |
| 8% | cukr krystal | |
| 8% | olej řepkový | |
| 8% | droždí čerstvé | |
| 45% | voda | |
| Náplň | 100% | Jablečné kostky |
| 20% | rozinky | |
| 12% | cukr krupice | |
| 8% | strouhanka | |
| 3% | skořice mletá | |
| Dekorace | 100% | ovesné vločky |
| 70% | skořicový cukr | |
| 30% | ZeLa Delikates |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 6 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: Lema těsta 2,6mm, velikost 2ks 56x19cm (na plech 60x20cm), náplň cca 2cm, sypeme drobenkou.
Čas kynutí těsta (min.): 60 (36°/80%)
Doba a teplota pečení:
180°C, bez páry, zavřený tah, 45 min.