Pekařské receptury
Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)

Receptura

Množství Výrobek
50 % CeresPro
50 % Žitná mouka celozrnná
50 % Mr. Korn Natura
3 % droždí
1 % Non-E Stabilizátor chleba
0,3 % sůl
80 % voda

Příprava

    Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle

    Teplota těsta: 27-29°C

    Čas odpočinku těsta: 20 min.

    Hmotnost navážky: 880 g

    Tvarování a dekorování: Pečeme ve formě.

    Čas kynutí těsta: 60 min.

    Doba a teplota pečení:

    I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

    II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

    III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 43 min.

Celozrnný chléb (Mr. Korn Natura)