 
             
          Celozrnný chléb slunečnicový
Celozrnný chléb slunečnicový
Receptura
| Množství | Výrobek | 
|---|---|
| 70 % | Ceres Pro | 
| 30 % | Žitná mouka celozrnná | 
| 20 % | Panoplus Sunflower | 
| 3 % | Droždí | 
| 2,5 % | Sůl | 
| 2 % | Beta Base HS | 
| 0,5 % | Non-E Stabilizátor chleba | 
| 90 % | Voda | 
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 27-29°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 560 g
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru chleba, po nakynutí naříznout.
Čas kynutí těsta: 60 min.
Doba a teplota pečení: 40 min., 240°C, klesající na 210°C.
 
                Products
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
Panoplus Sunflower
Světlá vícezrnná směs dodávající výrobkům výrazně slunečnicovou chuť a značný objem. Ideální pro výrobu vícezrnného pečiva a slunečnicových chlebů.
Beta Base HS
Tekutý ferment, který umožňuje výrobu libovolných pšenično-žitných chlebů přímým vedením těsta.
Panoplus Sunflower
Světlá vícezrnná směs dodávající výrobkům výrazně slunečnicovou chuť a značný objem. Ideální pro výrobu vícezrnného pečiva a slunečnicových chlebů.
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Stabilizátor chleba CL
Přípravek zvyšující stabilitu těsta, objem, vaznost a trvanlivost chleba. Pro výrobu chleba bez přídatných látek (tzv. éček) ve složení.
 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                