Bio záparový žitný chléb
Bio záparový žitný chléb
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 70% | Bio žitná mouka chlebová T-930 |
| 30% | Bio pšeničná mouka speciál T-660 |
| 3% | BIO Stabilizátor chleba |
| 40% | BIO Silkgrain Rye |
| 3% | droždí čerstvé |
| 2.1% | sůl jedlá |
| 60% | voda |
Příprava
Technologický postup
Míchání: 5 min. pomalu+ 3 min. rychle
Teplota těsta (°C): 29
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: do tvaru kulatého chleba nebo veky, možné dekorovat žitnou moukou, posypy apod.
Čas kynutí těsta (min): 20/20/20
Doba a teplota pečení:
I. 250 °C, s párou, zavřený tah, 2 minuty
II. 230 °C, bez páry, otevřený tah, 5 minut
III. 200 °C, bez páry, otevřený tah, 28 minut
Products
BIO pekařské směsi a přípravky
Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.