Pekařské receptury Pekařské receptury

Chléb cibulovo-česnekový (Mr. Korn Onion Garlic)

Receptura

Množství Výrobek
50 % pšeničná mouka chlebová
50 % žitná mouka chlebová
50 % Mr. Korn Onion Garlic
3 % droždí
1 % Roggenstabil
0,5 % sůl
60 % voda

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle

Teplota těsta: 29°C

Čas odpočinku těsta: 20 min.

Hmotnost navážky: 560 g

Tvarování a dekorování: Do tvaru chleba, možné dekorovat žitnou moukou, posypy atd.

Čas kynutí těsta: 40 min.

Doba a teplota pečení:

I.   250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II.   230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.

III.   200°C, bez páry, otevřený tah, 28 min.

Chléb cibulovo-česnekový (Mr. Korn Onion Garlic)

Products

Mr. Korn Onion Garlic

Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.

Mr. Korn Onion Garlic

Cereální obilná zápara, obsahující celá vařená zrna vybraných obilovin a olejnin, kousky cibule a česneku, které pečivu i chlebům přidají na osobité chuti, sůl a kvas. Vhodná pro výrobu chleba i pečiva.