Pekařské receptury Pekařské receptury

Toustový chléb

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
5 % olej
3,5 % droždí
2 % sůl
2 % Amore L Soft Wheat
1,5 % Silky LF
55 % voda (studená)

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 7 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Navážka těsta: 560 g

Tvarování a dekorování: Stočit do veky, rozdělit na 4 díky, vložit příčně do formy a nechat kynout.

Čas kynutí těsta: 45-60 min.

Doba a teplota pečení:

I. 230°C, s párou, zavřený tah, 35 min.

Toustový chléb

Products

Silky LF

Zlepšující přípravek pro jemné pečivo s důrazem na prodlouženou trvanlivost. Vhodný zejména pro balené výrobky.

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.

Silky LF

Zlepšující přípravek pro jemné pečivo s důrazem na prodlouženou trvanlivost. Vhodný zejména pro balené výrobky.

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšenično-ječný ferment získaný obdobným postupem jakým se vyrábí tradičně vyváděný vícestupňový kvas. Pomáhá zlepšovat čerstvost a pružnost střídy a dodává výrobkům příjemné aroma. Je ideální pro výrobu vek, toastových chlebů, jemného pečiva i plundrových výrobků, výrobků bez přidaných přídatných látek.

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.

Amore L Soft Wheat

Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.