Toustový chléb
Toustový chléb
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | pšeničná mouka spec. |
| 5 % | olej |
| 3,5 % | droždí |
| 2 % | sůl |
| 2 % | Amore L Soft Wheat |
| 1,5 % | Silky LF |
| 55 % | voda (studená) |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 7 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Navážka těsta: 560 g
Tvarování a dekorování: Stočit do veky, rozdělit na 4 díky, vložit příčně do formy a nechat kynout.
Čas kynutí těsta: 45-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s párou, zavřený tah, 35 min.
Products
Silky LF
Zlepšující přípravek pro jemné pečivo s důrazem na prodlouženou trvanlivost. Vhodný zejména pro balené výrobky.
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.
Silky LF
Zlepšující přípravek pro jemné pečivo s důrazem na prodlouženou trvanlivost. Vhodný zejména pro balené výrobky.
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšenično-ječný ferment získaný obdobným postupem jakým se vyrábí tradičně vyváděný vícestupňový kvas. Pomáhá zlepšovat čerstvost a pružnost střídy a dodává výrobkům příjemné aroma. Je ideální pro výrobu vek, toastových chlebů, jemného pečiva i plundrových výrobků, výrobků bez přidaných přídatných látek.
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.