Slunečnicový chléb (Panoplus Sunflower)
Slunečnicový chléb (Panoplus Sunflower)
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 60 % | Pšeničná mouka spec. |
| 20 % | Žitná mouka chlebová |
| 20 % | Panoplus Sunflower |
| 2 % | Droždí |
| 2 % | Sůl |
| 1,5 % | Beta Base HS |
| 1 % | Non-E Stabilizátor chleba |
| 60 % | Voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 27-29°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Hmotnost navážky: 560 g
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru chleba, po nakynutí naříznout. Dekorovat slunečnicovými semínky.
Čas kynutí těsta: 60 min.
Doba a teplota pečení: 35 min., 240°C, klesající na 210°C.