Tmavý cereální chléb Panoplus dark
Tmavý cereální chléb Panoplus dark
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | pšeničná mouka T650 |
| 25% | Panoplus Dark | |
| 2,5% | sůl | |
| 2% | droždí čerstvé | |
| 2% | Amore L Soft Wheat | |
| 62% | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Navážka těsta: 575 g
Čas odpočinku těsta: 15-20 min.
Tvarování a dekorování: Do tvaru veky, do ošatky nebo na volný plech.
Čas kynutí těsta: 45-55 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 3 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, zavřený tah, 24 min.
Products
Panoplus Dark
Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.