Pekařské receptury
Toast Sonnen Müsli

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 50% Silkgrain Sonnen Müsli
4% Droždí čerstvé
2% sůl jedlá
50% voda
100% mouka pšeničná hladká T530
1% Silky LF

Příprava

    Technologický postup:

    Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

    Teplota těsta: 28 °C

    Čas odpočinku těsta: 15 min.

    Tvarování a dekorování: Těsto vyválíme do tvaru veky a vložíme zámkem do řádně vymazané formy. Necháme vykynout.

    Čas kynutí těsta: 45 min.

    Doba a teplota pečení:

    I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

    II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

    III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Toast Sonnen Müsli