Toustový chléb se sójou
Toustový chléb se sójou
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | pšeničná mouka spec. |
| 50 % | Silkgrain Ebony |
| 4 % | olej |
| 3 % | droždí |
| 2,3 % | sůl |
| 1 % | Lactorex |
| 44 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 580 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Tvarování a dekorování: Do formy na toustový chléb.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 30 min.
Products
Silkgrain Ebony
Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.
Silkgrain Ebony
Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.