Pekařské receptury
Brioška Sonnen Müsli

Receptura

Množství Výrobek
Zápara 30% Silkgrain Sonnen Müsli
Těsto 80% mouka pšeničná hladká T53
45% voda
8% Droždí čerstvé
20% mouka pšeničná celozrnná T1700
20% Silky Delicate
10% ZeLa Delikatess
12% cukr krystal
20% rozinky
15% slunečnicová semínka
Dekorace 100% slunečnicová semínka

Příprava

    Technologický postup:

    Míchání (min.): 3 pomalu + 6 rychle

    Teplota těsta (°C): 28

    Čas odpočinku těsta (min.): 20

    Tvarování a dekorování: Do tvaru krátké večky. Namočit do vajec a obalit ve slunečnicovém semínku.

    Čas kynutí těsta (min.): 50

    Parametry kynárny (°C/%): 37/80

    Doba pečení (min.): 15

    Teplota pečení (°C): 200

    Zapařování pece: Ne

    Odtah páry: Otevřít 2 minuty před koncem pečení

Brioška Sonnen Müsli