Brioška s brusinkou
Brioška s brusinkou
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká |
| 45% | voda | |
| 20% | Silky Delicate | |
| 13% | cukr krupice | |
| 8% | droždí čerstvé | |
| 5% | Vaječná melanž tekutá | |
| 15% | Debic máslo tradiční | |
| 20% | brusinky | |
| Dekorace 1 | 100% | Debic máslo tradiční |
| Dekorace 2 | 100% | Cukr Dekor - jemný |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 6 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: zapletený rohlík
Čas kynutí těsta (min.): 60
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut
II. 200°C, bez páry, otevřený tah, 4 minuty.
Products
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.