Pekařské receptury
Brioška s brusinkou

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% pšeničná mouka hladká
45% voda
20% Silky Delicate
13% cukr krupice
8% droždí čerstvé
5% Vaječná melanž tekutá
15% Debic máslo tradiční
20% brusinky
Dekorace 1 100% Debic máslo tradiční
Dekorace 2 100% Cukr Dekor - jemný

Příprava

    Míchání (min.): 4 pomalu + 6 rychle

    Teplota těsta (°C): 28

    Čas odpočinku těsta (min.): 30

    Tvarování a dekorování: zapletený rohlík

    Čas kynutí těsta (min.): 60

    Doba a teplota pečení:

    I. 210°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut

    II. 200°C, bez páry, otevřený tah, 4 minuty.

Brioška s brusinkou