Pekařské receptury
Brioška s brusinkou

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% pšeničná mouka hladká
45% voda
20% Silky Delicate
13% cukr krupice
8% droždí čerstvé
5% Vaječná melanž tekutá
15% Debic máslo tradiční
20% brusinky
Dekorace 1 100% Debic máslo tradiční
Dekorace 2 100% Cukr Dekor - jemný

Příprava

Míchání (min.): 4 pomalu + 6 rychle

Teplota těsta (°C): 28

Čas odpočinku těsta (min.): 30

Tvarování a dekorování: zapletený rohlík

Čas kynutí těsta (min.): 60

Doba a teplota pečení:

I. 210°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut

II. 200°C, bez páry, otevřený tah, 4 minuty.

Brioška s brusinkou