Pekařské receptury Pekařské receptury

Chocco Colloseum

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 21 g mouka pšeničná hladká T530
7 g voda
6 g Berliner Royal
2 g olej slunečnicový
4 g Zela pastry - plates
1 g Droždí čerstvé FERM
1 g cukr krupice
2 g Debic máslo tradiční 10 kg
1 g Vaječná melanž pekařská
Náplň 23 g Milram smetana ke šlehání 35%
7 g Bolero instant
Dekorace 2 g PALETTA COLD NEUTRAL
20 g Čokoláda Arabesque NOIR 58

Příprava

Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle

Teplota těsta (°C): 26

Čas odpočinku těsta (min): 0

Tvarování a dekorování: Provalovat systémem 3x4x3x4. Mezi druhou a třetí lamminací těsto nechat 20 min. odležet. Vykrajujeme střední raznicí na donuty, lema 7,9 mm.

Čas kynutí těsta (min.): 45 min. kynárna 33°C, 87% vlhkost + 10 min. oschnutí v prostoru pekárny.

Doba a teplota pečení:

I. 1,20 min. - 177°C

II. 2,0 min. - 177°C

III. 1,5 min. - 177°C

IV. 20 s. - 177°C

Náplň: Smetanu Milram šleháme společně s kakaovám práškem Bolero instant nejprve na 2 rychlostní stupeň do jogurtové konzistence a pak došleháme na 3 rychlostní stupeň do tuhé konzistence.

Kompletace: Provalovaný donut rozkrojíme, naplníme kakaovou náplní řezanou špičkou a přiklopíme druhou polovinou cronutu. Povrch potřeme Palettou Cold neutral a dekorujeme nasekanou čokoládou, pistáciemi, sušenými květy apod.

Chocco Colloseum

Products

Berliner Royal 

Prémiová směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s velice dobrými vlastnostmi při zpracování. Koblihy z ní jsou velmi vláčné a jemné na skus.