Cruffin kulich
Cruffin kulich
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
13% | cukr krupice | |
9% | droždí čerstvé | |
9% | olej řepkový | |
5,5% | Silky Max | |
1,4% | sůl jedlá | |
41% | voda | |
Náplň | 5% | Debic máslo tradiční |
95% | kandované ovoce mix | |
Dekorace | 100% | Vaječná melanž pekařská |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Těsto o hmotnosti 300g rozválíme na placku o 1mm potřeme máslem a posypeme kandovaným ovocem. Srolujeme a uprostřed rozřízneme. Smotáme naproti sobě a vložíme do tvořítka na panetone.
Čas kynutí těsta: 45 - 60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 200°C, bez páry, zavřený tah, 2 min.
II. 170°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.
III. 170°C, bez páry, otevřený tah, 26 min.
Products
Silky Max
Přípravek pro výrobu jemného kynutého pečiva s vanilkovou příchutí a vůní. Obsahuje unikátní kombinaci enzymů pro delší čerstvost a vláčnost. Vhodný pro čerstvé, balené i mražené jemné pečivo, pro ruční i průmyslové zpracování.