Hrušková bulka (Korent Europe)
Hrušková bulka (Korent Europe)
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | Pšeničná mouka spec. |
| 40 % | Hrušková povidla |
| 10 % | Cukr |
| 8 % | Korent Europe |
| 7 % | Droždí |
| 6 % | Zeelandia margarín-pekařský |
| 1,5 % | Sůl |
| 1 % | Lactorex |
| 30 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 50 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Formovat do tvaru bulky, před pečením mašlovat
Čas kynutí těsta: 60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 200°C, 16 min.
Products
Povidla
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.