Jankovy buchty

Jankovy buchty
Množství Surovina
Těsto: 100 % Pšeničná mouka hladká spec.
20 % Silky Delicate
10 % ZeLa Delikatess
10 % droždí
10 % cukr
5 % Vaječná melanž pekařská
30 % voda
Náplň: 50 % Maková náplň vařená
50 % Švestková povidla Premium s jablky
Dekorace: 100 % olej

Míchání: 4 minuty pomalu, 5 minuty rychle

Teplota těsta: 29°C

Navážka těsta: 50 g těsto, 30 g náplň, 5 g dekorace

Čas odpočinku těsta: 15 minut

Tvarování a dekorování: Těstový řez stočíme do bochánku a necháme odpočinout 15 minut. Poté nadělíme, sjíždíme na rohlíkovém stroji na placky a plníme. Vytvarujeme buchty, odsadíme do formy a mašlujeme olejem.

Čas kynutí výrobku: 50 minut

Doba a teplota pečení: 200-220 °C, bez páry, zavřený tah, 25 minut.

 

Přejít na obsah | Přejít na navigaci