Pekařské receptury Pekařské receptury

Jemné vícezrnné pečivo (SweetCorn)

Receptura

Množství Výrobek
100 % Pšeničná mouka spec.
30 % SweetCorn
12 % Cukr
9 % Zeelandia margarín-pekařský
6 % Droždí
1,8 % Sůl
20 % Rozinky (přidávat v konci hnětení)
56 % Voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 100 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru pletýnek a sypat drobenkou.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 220-230°C, 14 min.

Jemné vícezrnné pečivo (SweetCorn)

Products

SweetCorn

Směs pro výrobu vícezrnného jemného pečiva. Obsahuje slunečnicová, lněná a sezamová semínka, ovesné i žitné vločky. Vhodnou náplní jsou hrušková nebo švestková povidla.