Jemné vícezrnné pečivo (SweetCorn)
Jemné vícezrnné pečivo (SweetCorn)
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | Pšeničná mouka spec. |
| 30 % | SweetCorn |
| 12 % | Cukr |
| 9 % | Zeelandia margarín-pekařský |
| 6 % | Droždí |
| 1,8 % | Sůl |
| 20 % | Rozinky (přidávat v konci hnětení) |
| 56 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 100 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do tvaru pletýnek a sypat drobenkou.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 220-230°C, 14 min.
Products
SweetCorn
Směs pro výrobu vícezrnného jemného pečiva. Obsahuje slunečnicová, lněná a sezamová semínka, ovesné i žitné vločky. Vhodnou náplní jsou hrušková nebo švestková povidla.