Pekařské receptury
Knoflík s jablky

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% pšeničná mouka hladká
20% Silky Delicate
10% cukr krupice
8% droždí čerstvé
5% Vaječná melanž tekutá
40% voda
10% Debic máslo tradiční
30 Silkgrain Sonnen Müsli
Náplň 100% Ovocná náplň Jablečný gel se skořicí
Dekorace 1 100% Vaječná melanž pekařská
Dekorace2 50% Mouka pšeničná hrubá
33% cukr krupice
17% Debic máslo tradiční

Příprava

    Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle

    Teplota těsta (°C): 29

    Čas odpočinku těsta (min.): 30

    Tvarování a dekorování: Těstovou bulku po nakynutí plnit náplní.

    Čas kynutí těsta (min.): 45 - 60

    Doba a teplota pečení:

    230°C, bez páry, zavřený tah, 12 minut.

Knoflík s jablky