Kobliha Berliner Royal
Kobliha Berliner Royal
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 30% | Berliner Royal | |
| 6% | Droždí čerstvé FERM | |
| 6% | olej řepkový | |
| 52% | voda | |
| Náplň | 100% | Náplň do koblih s př. malin industry |
| Dekorace | 100% | Dekor - jemný |
Příprava
Míchání (min): 3 pomalu + 6,5 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 10
Tvarování a dekorování: Do tvaru koblih, důležitý je hladký celistvý povrch.
Čas kynutí těsta (min): 45 + 10 minut oschnout
Doba a teplota pečení:
I. 2,5 min., 175°C;
II. 3 min., 175°C
III. 1 min., 175°C
Products
Berliner Royal
Prémiová směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s velice dobrými vlastnostmi při zpracování. Koblihy z ní jsou velmi vláčné a jemné na skus.