Koblížci s tvarohem a vanilkovým krémem
Koblížci s tvarohem a vanilkovým krémem
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 65% | mouka pšeničná hrubá T450 |
| 35% | mouka pšeničná hladká T530 | |
| 30% | Berliner Royal | |
| 25% | tvaroh měkký (2,5% tuku) | |
| 15% | mléko polotučné | |
| 17% | voda | |
| 9% | olej řepkový | |
| 6% | droždí čerstvé | |
| 5% | cukr krystal | |
| 0,3% | sůl jedlá | |
| 3% | Debic máslo tradiční | |
| Náplň | 100% | Presta Advocate |
| 100% | Milram smetana ke šlehání 35% | |
| 50% | voda |
Příprava
Míchání (min): 3 pomalu + 7,5 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 10
Tvarování a dekorování: Do tvaru koblih, důležitý je hladký celistvý povrch.
Čas kynutí těsta (min): 45 + 10 minut oschnout
Doba a teplota pečení:
I. 1,10 min. - 175°C
II. 1,50 min. - 175°
III. 1,10 min. - 175°C
IV. 20 s 175°C