Kynutá dýnička
Kynutá dýnička
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 13% | cukr krupice | |
| 9% | droždí čerstvé | |
| 9% | olej řepkový | |
| 5,5% | Silky Max | |
| 1,4% | sůl jedlá | |
| 10% | voda | |
| 40% | dýňové pyré | |
| Dekorace | 100% | Vaječná melanž pekařská |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Tvarujeme do tvaru kuličky. Po nakynutí potíráme vaječnou melanží. Ve 3/4 času kynutí provázkem obtistkneme strany dýně, vytáhneme "stopku" a nastřihneme.
Čas kynutí těsta: 45 - 60 min.
Doba a teplota pečení: I. 210°C, bez páry, zavřený tah, 13 minut
Products
Silky Max
Přípravek pro výrobu jemného kynutého pečiva s vanilkovou příchutí a vůní. Obsahuje unikátní kombinaci enzymů pro delší čerstvost a vláčnost. Vhodný pro čerstvé, balené i mražené jemné pečivo, pro ruční i průmyslové zpracování.