Kynutý květ s čokoládou
Kynutý květ s čokoládou
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 45% | voda | |
| 20% | Silky Delicate | |
| 10% | cukr krupice | |
| 8% | droždí čerstvé | |
| 5% | Vaječná melanž | |
| 15% | Debic máslo tradiční | |
| 20% | čoko pecičky | |
| Dekorace | 100% | Debic máslo tradiční |
Příprava
Míchání: 4 minuty pomalu + 6 minut. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: Zapletený těstový kus (60g) vkládáme do muffinových formiček. Dekorujeme máslem.
Čas kynutí těsta: 60 minut
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, bez páry - otevřený tah, 8 minut
II. 200°C, bez páry - otevřený tah, 4 minuty