Pekařské receptury Pekařské receptury

Kynutý květ s čokoládou

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
45% voda
20% Silky Delicate
10% cukr krupice
8% droždí čerstvé
5% Vaječná melanž
15% Debic máslo tradiční
20% čoko pecičky
Dekorace 100% Debic máslo tradiční

Příprava

Míchání: 4 minuty pomalu + 6 minut. rychle

Teplota těsta (°C): 28

Čas odpočinku těsta (min.):
 30

Tvarování a dekorování:
 Zapletený těstový kus (60g) vkládáme do muffinových formiček. Dekorujeme máslem.

Čas kynutí těsta:
 60 minut

Doba a teplota pečení:

I. 210°C, bez páry - otevřený tah, 8 minut
II. 200°C, bez páry - otevřený tah, 4 minuty
􀃽􀁄􀁖􀀃􀁎􀁜􀁑􀁘􀁗􀁴􀀃􀁗􀄌􀁖􀁗􀁄􀀃􀀋􀁐􀁌􀁑􀀌􀀝􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀙􀀓􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
􀀧􀁒􀁅􀁄􀀃􀁄􀀃􀁗􀁈􀁓􀁏􀁒􀁗􀁄􀀃􀁓􀁈􀃾􀁈􀁑􀁴􀀝􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀕􀀔􀀓􀂃􀀦􀀏􀀃􀁅􀁈􀁝􀀃􀁓􀁩􀁕􀁜􀀃􀀐􀀃􀁒􀁗􀁈􀁙􀄜􀁈􀁑􀃪􀀃􀁗􀁄􀁋􀀏􀀃􀀛􀀃􀁐􀁌􀁑􀁘􀁗􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃􀀃
􀀕􀀓􀀓􀂃􀀦􀀏􀀃􀁅􀁈􀁝􀀃􀁓􀁩􀁕􀁜􀀃􀀐􀀃􀁒􀁗􀁈􀁙􀄜􀁈􀁑􀃪􀀃􀁗􀁄􀁋􀀏􀀃􀀗􀀃􀁐􀁌􀁑􀁘􀁗

Kynutý květ s čokoládou