Pekařské receptury
Měchurka s višní

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% pšeničná mouka hladká
20% Silky Delicate
8% cukr krupice
8% droždí čerstvé
6% Vaječná melanž tekutá
10% olej řepkový
50% voda
Náplň 100% ON Višeň gel
Dekorace 1 100% Debic máslo tradiční
Dekorace 2 100% cukr krupice
5% skořice mletá

Příprava

    Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle

    Teplota těsta (°C): 29

    Čas odpočinku těsta (min.): 30

    Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru. Po upečení, potřeme máslem a obalujeme v cukru se skořicí.

    Čas kynutí těsta (min.): 45 - 60

    Doba a teplota pečení:

    210°C, bez páry, zavřený tah, 15 minut.

Měchurka s višní