Měchurka s višní
Měchurka s višní
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká |
| 20% | Silky Delicate | |
| 8% | cukr krupice | |
| 8% | droždí čerstvé | |
| 6% | Vaječná melanž tekutá | |
| 10% | olej řepkový | |
| 50% | voda | |
| Náplň | 100% | ON Višeň gel |
| Dekorace 1 | 100% | Debic máslo tradiční |
| Dekorace 2 | 100% | cukr krupice |
| 5% | skořice mletá |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle
Teplota těsta (°C): 29
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru. Po upečení, potřeme máslem a obalujeme v cukru se skořicí.
Čas kynutí těsta (min.): 45 - 60
Doba a teplota pečení:
210°C, bez páry, zavřený tah, 15 minut.
Products
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.