Pekařské receptury
Potato Pancito

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
20% Silkgrain Sonnen Müsli
15% Bramborová kaše s mlékem
10% slunečnicová semínka
10% Berliner Royal
7% Droždí čerstvé FERM
6% olej řepkový
6% Vaječná melanž pekařská
1% sůl jedlá
50% voda

Příprava

Míchání (min): 5 pomalu + 5 rychle

Teplota těsta (°C): 28

Čas odpočinku těsta (min): 5

Tvarování a dekorování: Na rozvalovacím stoji, lema 7 mm.

Čas kynutí těsta (min): 45 min. kynárna 33°C, 87% vlhkost + 10 min oschnutí v prostoru pekárny. Program č.4.

Doba a teplota pečení:
I. 1,40 min.- 177°C

II. 2,20 min.- 177°C

III. 1,20 min.- 177°C

IV. 30 s. - 177°C

Více informací

Hotovový smažený bagel plníme směsí zeleniny a trhaného vepřového masa.

Potato Pancito