Pekařské receptury
Potato Pancito

Receptura

Množství Surovina
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
20% Silkgrain Sonnen Müsli
15% Bramborová kaše s mlékem
10% slunečnicová semínka
10% Berliner Royal
7% Droždí čerstvé FERM
6% olej řepkový
6% Vaječná melanž pekařská
1% sůl jedlá
50% voda

Příprava

    Míchání (min): 5 pomalu + 5 rychle

    Teplota těsta (°C): 28

    Čas odpočinku těsta (min): 5

    Tvarování a dekorování: Na rozvalovacím stoji, lema 7 mm.

    Čas kynutí těsta (min): 45 min. kynárna 33°C, 87% vlhkost + 10 min oschnutí v prostoru pekárny. Program č.4.

    Doba a teplota pečení:
    I. 1,40 min.- 177°C

    II. 2,20 min.- 177°C

    III. 1,20 min.- 177°C

    IV. 30 s. - 177°C

více

Hotovový smažený bagel plníme směsí zeleniny a trhaného vepřového masa.

Potato Pancito