Úvod » Receptury » Pekařské receptury » Jemné kynuté pečivo » Rozinkový chlebíček (Korent Europe)

Rozinkový chlebíček (Korent Europe)

Rozinkový chlebíček (Korent Europe)
Množství Surovina
100 % Pšeničná mouka spec.
20 % Korent Europe
10 % Cukr
8 % Droždí
1,5 % Sůl
1 % Amore L Soft Wheat
13 % ZeLa Baking
30 % Rozinky
45 % Voda

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle, 1 min. před koncem přidat rozinky

Teplota těsta: 29°C

Hmotnost navážky: 350 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Z těstového kusu upleteme pletýnku, vložíme do malé toastové formy. Po nakynutí potíráme vaječnou melanží, dekorujeme plátky mandlí.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení: I. 180°C, otevřený tah, 25-30 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci