Skořicový šnek (Korent Europe)
Skořicový šnek (Korent Europe)
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | Pšeničná mouka spec. |
| 20 % | Korent Europe |
| 8 % | Cukr |
| 5 % | Zeelandia margarín-pekařský |
| 5 % | Droždí |
| 1,5 % | Sůl |
| 51 % | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 5 min. rychle
Hmotnost navážky: 70 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování:Po odpočinku těsta nadělíme těstové kusy, ručně rozválíme na širší válečky, které na sebe vrstvíme a prosypáváme skořicovým cukrem. Celou vrstvu překryjeme igelitem a necháme cca. 15 min. na stole stát. Z válečků pak tvoříme šneky, které osazujeme na plech přímo vedle sebe.
Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 15-17 min.
Products
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.
Korent Europe
Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).