Tříkrálová koruna
Tříkrálová koruna
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 17% | cukr krupice | |
| 15% | pomerančová kůra kandovaná | |
| 12% | Debic máslo tradiční | |
| 9% | droždí čerstvé | |
| 5,5% | Silky Max | |
| 1,2% | sůl jedlá | |
| 0,7% | kardamon mletý | |
| Dekorace | 100% | Vaječná melanž pekařská |
Příprava
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta: 29 °C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Tvarujeme do tvaru kruhu a nasadíme na pečící formu, aby nám nezakynul střed. Po upečení dozdobíme podle vlastního uvážení.
Čas kynutí těsta: 45 - 60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 180°C, bez páry, zavřený tah, 25 min.
Products
Silky Max
Přípravek pro výrobu jemného kynutého pečiva s vanilkovou příchutí a vůní. Obsahuje unikátní kombinaci enzymů pro delší čerstvost a vláčnost. Vhodný pro čerstvé, balené i mražené jemné pečivo, pro ruční i průmyslové zpracování.