Vícezrnná růžička
Vícezrnná růžička
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 30% | SweetCorn | |
| 20% | rozinky | |
| 15% | cukr krupice | |
| 9% | Zeelandia margarín - pekařský | |
| 8% | Droždí čerstvé FERM | |
| 1,5% | sůl | |
| 60% | voda | |
| Náplň | 100% | Švestková povidla Premium s jablky |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do bulky z těsta uděláme 4 zářezy kartou. Jejich vrchní část povytáhneme a ohneme. Střed plníme náplní.
Čas kynutí těsta: 45-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, bez páry, otevřený tah, 12 min.
Products
SweetCorn
Směs pro výrobu vícezrnného jemného pečiva. Obsahuje slunečnicová, lněná a sezamová semínka, ovesné i žitné vločky. Vhodnou náplní jsou hrušková nebo švestková povidla.