Pekařské receptury Pekařské receptury

Plundrové hřebeny sypané sýrem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 100 % pšeničná mouka spec.
50 % Silkgrain Ebony
15 % Nordix croissant 15
8 % droždí
2,2 % sůl
36 % voda
50 % ZeLa Pastry-Plates
Dekorace: 70 % sýr
30 % dýňové semínko

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 100 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorace: Provalovat systémem 3x3x3. Mezi 2. a 3. laminací nechat těsto 20 min. odležet v chladu. Finální lemu rozválet na výšku 3 mm. Vykrájet na požadovaný tvar. Dekorovat strouhaným sýrem a semínky dýně.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 210°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.
III. 210°C, bez páry, otevřený tah, 11 min.

Plundrové hřebeny sypané sýrem

Products

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Tažný margarín

Margarín ve formě plátů pro listová a plundrová těsta. Je poddajný, snadno se zpracovává i při ručním rozvalování těsta. Výrobky z něj mají optimální objem, jemné listování a výbornou chuť.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.

Silkgrain Ebony

Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.