Pekařské receptury
Banketka s veganskou náplní

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
7% Zeelandia margarín - pekařský
4% droždí čerstvé
2% Lactorex
2% sůl jedlá
48% voda
Náplň 100% VeggieMenu
40% olej řepkový
25% voda

Příprava

Navážka: 70g (40 těsto, 30 náplň)

Míchání (min): 4 pomalu + 4 rychle

Teplota těsta (°C): 26

Čas odpočinku těsta (min): 10 

Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru, sypat libovolným posypem RHEON

Čas kynutí těsta (min): 50

Doba a teplota pečení:

I. 220°C, s mírnou párou, zavřený tah, 10 min.
II. 220°C, bez páry, otevřený tah, 3 min.

Banketka s veganskou náplní

Products

VeggieMenu

Suchá náplň na přípravu veganských pekařských výrobků.