Banketka s veganskou náplní
Banketka s veganskou náplní
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 7% | Zeelandia margarín - pekařský | |
| 4% | droždí čerstvé | |
| 2% | Lactorex | |
| 2% | sůl jedlá | |
| 48% | voda | |
| Náplň | 100% | VeggieMenu |
| 40% | olej řepkový | |
| 25% | voda |
Příprava
Navážka: 70g (40 těsto, 30 náplň)
Míchání (min): 4 pomalu + 4 rychle
Teplota těsta (°C): 26
Čas odpočinku těsta (min): 10
Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru, sypat libovolným posypem RHEON
Čas kynutí těsta (min): 50
Doba a teplota pečení:
I. 220°C, s mírnou párou, zavřený tah, 10 min.
II. 220°C, bez páry, otevřený tah, 3 min.
Products
VeggieMenu
Suchá náplň na přípravu veganských pekařských výrobků.