Pekařské receptury
Celozrnný quiche

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g CeresPro
500 g máslo
400 g Debic Duo
15 g sůl
Náplň. 150 g cibule
100 g ricotta
70 g uzené maso
50 g Vaječná melanž tekutá
6 g sůl
Dekorace: 100 g Eidam strouhaný

Příprava

    Míchání: 9 min. pomalu

    Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu

    Tvarování a dekorace: Těsto vyválíme a vložíme na dno malé koláčové formy, naplníme náplní a přiklopíme plátem těsta vytvarovaným speciální mřížkovou formou do mřížky.

    Hmotnost navážky: 60 g těsta, 60 g náplně, 15 g dekorace

    Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Celozrnný quiche