Pekařské receptury Pekařské receptury

Multicereální trojhránek

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
30% Mr. Korn Original 6er
15% Nordix Croissant 15
6% droždí čerstvé
2% sůl jedlá
25% ledová tříšť
25% voda
50% Zeelandia margarín - tažný
Náplň 100% Debic Cream Cheese
65% uzené maso
65% cibule červená
20% křenex

Příprava

Míchání: 3 minuty pomalu, 5 minut rychle
Teplota těsta: 24°C
Čas odpočinku těsta: 5 minut
Tvarování a dekorování: Těsto proválíme systémem 3x3x3. Mezi druhou a třetí laminací necháme těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu rozválíme na výšku 3 mm, vykrájíme na čtverce 12x12 cm, naplníme, přitlačíme okraje, nařízneme v horní části.
Čas kynutí těsta: 50-60 minut
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 minuty
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 9 minut
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 minuty

Multicereální trojhránek