Multicereální trojhránek
Multicereální trojhránek
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 30% | Mr. Korn Original 6er | |
| 15% | Nordix Croissant 15 | |
| 6% | droždí čerstvé | |
| 2% | sůl jedlá | |
| 25% | ledová tříšť | |
| 25% | voda | |
| 50% | Zeelandia margarín - tažný | |
| Náplň | 100% | Debic Cream Cheese |
| 65% | uzené maso | |
| 65% | cibule červená | |
| 20% | křenex |
Příprava
Míchání: 3 minuty pomalu, 5 minut rychle
Teplota těsta: 24°C
Čas odpočinku těsta: 5 minut
Tvarování a dekorování: Těsto proválíme systémem 3x3x3. Mezi druhou a třetí laminací necháme těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu rozválíme na výšku 3 mm, vykrájíme na čtverce 12x12 cm, naplníme, přitlačíme okraje, nařízneme v horní části.
Čas kynutí těsta: 50-60 minut
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 minuty
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 9 minut
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 minuty