Preclíky
Preclíky
Receptura
| Množství | Výrobek | 
|---|---|
| 100 % | pšeničná mouka spec. | 
| 30 % | ZeLa Frying | 
| 30 % | Posyp pikantní | 
| 3 % | droždí | 
| 3 % | cukr | 
| 1 % | sůl | 
| 1 % | Lactorex | 
| 40 % | voda | 
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 8 min. rychle
Teplota těsta: 20°C
Hmotnost navážky: 35 g
Tvarování a dekorování: Do tvaru preclíku.
Čas kynutí těsta: 20 min. v prostoru pekárny
Doba a teplota pečení: 230°C, bez páry, otevřený tah, 15-20 min.
                Products
Fritovací tuk
Rostlinný tuk ztužený nebo polotekutý na smažení, s vysokou tepelnou odolností při zátěži a úsporností ve spotřebě.
Posyp pikantní
Pikantní posyp pro slané pekařské výrobky, vhodný i do těsta.
Posyp pikantní
Pikantní posyp pro slané pekařské výrobky, vhodný i do těsta.