Pekařské receptury Pekařské receptury

Preclíky

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
30 % ZeLa Frying
30 % Posyp pikantní
3 % droždí
3 % cukr
1 % sůl
1 % Lactorex
40 % voda

Příprava

Míchání: 5 min. pomalu, 8 min. rychle

Teplota těsta: 20°C

Hmotnost navážky: 35 g

Tvarování a dekorování: Do tvaru preclíku.

Čas kynutí těsta: 20 min. v prostoru pekárny

Doba a teplota pečení: 230°C, bez páry, otevřený tah, 15-20 min.

Preclíky

Products

Fritovací tuk

Rostlinný tuk ztužený nebo polotekutý na smažení, s vysokou tepelnou odolností při zátěži a úsporností ve spotřebě.

Posyp pikantní

Pikantní posyp pro slané pekařské výrobky, vhodný i do těsta.

Posyp pikantní

Pikantní posyp pro slané pekařské výrobky, vhodný i do těsta.