Škvarková placka
Škvarková placka
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 100 % | pšeničná mouka spec. |
| 20 % | Uni žitná směs |
| 30 % | škvarky |
| 5 % | droždí |
| 1,5 % | sůl |
| 1 % | Lactorex |
| 65 % | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: 27°C
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Hmotnost navážky: 80 g
Tvarování a dekorování: Škvarky přidat na konci hnětení. Po nakynutí narazit raznicí. Dekorovat solí a kmínem.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 min.
Products
UNI žitná směs
Směs vhodná pro výrobu vícezrnných baget a cereálních plunder, neobsahuje pekařský přípravek. Těsto se dobře zpracovává na průmyslových linkách.