Slunečnicový drdol se sýrem
Slunečnicový drdol se sýrem
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | pšeničná mouka T650 |
| 30% | Sunflower Mix | |
| 4% | olej | |
| 4% | droždí čerstvé | |
| 2,5% | sůl | |
| 2% | Lactorex | |
| 66% | voda | |
| Náplň | 100% | sýr strouhaný |
| 50% | Posyp pikantní | |
| Dekorace | 100% | Posyp pikantní |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 3 min. rychle
Teplota těsta: 29°C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Těstový kus rozválíme na placku, lehce namočíme, posypeme sýrem, svineme a připravíme drdol. Dle potřeby dekorujeme.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 10 min.
Products
Sunflower Mix
Světlá směs s obsahem slunečnicových semínek. Výrobky vynikají objemem a výraznou slunečnicovou chutí.