Bio vícezrnný cop
Bio vícezrnný cop
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 50% | Bio pšeničná mouka hladká T-660 |
| 50% | Bio žitná mouka chlebová T-930 |
| 2% | BIO Stabilizátor chleba |
| 30% | BIO Maltgrain |
| 6% | BIO celozrnný žitný kvas |
| 1% | BIO Premiumback |
| 3% | droždí čerstvé |
| 2.4% | sůl jedlá |
| 75% | voda |
Příprava
Technologický postup
Míchání: 3 min. pomalu+ 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 0
Tvarování a dekorování: Upleteme cop ze tří pramenů a vložíme do ošatky.
Čas kynutí těsta (min): 45-60
Doba a teplota pečení:
I. 250 °C s párou, zavřený tak, 2 min.
II. 250 °C bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250 °C bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
BIO pekařské směsi a přípravky
Řada BIO přípravků a směsí, se kterou vyrobíte kompletní pekařský sortiment: kvasový i záparový chléb, běžné, jemné i vícezrnné pečivo. S přirozenou chutí a požadovaným objemem.100% BIO, bez GMO, vyrobeno v ČR.