Vícezrnné pečivo
Bio vícezrnný cop

Receptura

Množství Výrobek
50% Bio pšeničná mouka hladká T-660
50% Bio žitná mouka chlebová T-930
2% BIO Stabilizátor chleba
30% BIO Maltgrain
6% BIO celozrnný žitný kvas
1% BIO Premiumback
3% droždí čerstvé
2.4% sůl jedlá
75% voda

Příprava

Technologický postup

Míchání: 3 min. pomalu+ 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 0
Tvarování a dekorování: Upleteme cop ze tří pramenů a vložíme do ošatky.
Čas kynutí těsta (min): 45-60
Doba a teplota pečení:
I. 250 °C s párou, zavřený tak, 2 min.
II. 250 °C bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250 °C bez páry, otevřený tah, 2 min.

Bio vícezrnný cop