![Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo](https://www.zeelandia.cz/receptury/pekarske-receptury/vicezrnne-pecivo/@@images/image-1280-d5505dda2043937507f4cbf368f55038.jpeg)
![Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo](https://www.zeelandia.cz/receptury/pekarske-receptury/vicezrnne-pecivo/@@images/image-768-ca8afa900a1fa263c1a9b9b9bd038c09.jpeg)
Čertíci Kornkrüstchen
Čertíci Kornkrüstchen
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká T530 |
50% | Kornkrüstchen | |
4% | droždí čerstvé | |
4% | olej řepkový | |
55% | voda | |
Příprava
Míchání (min.): 2 pomalu a 8 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: Klonky (80g) tvarujte do tvaru rohlíku.
Čas kynutí těsta rohlíků (min.): 45
Doba a teplota pečení rohlíků :
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry,zavřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 4 min
![Čertíci Kornkrüstchen](https://www.zeelandia.cz/receptury/pekarske-receptury/vicezrnne-pecivo/certici-kornkrustchen/@@images/image-400-ff4416da8642680d6ac1c529457c4f6d.jpeg)
Products
Kornkrüstchen
Vícezrnná směs Kornkrüstchen se vyznačuje příjemnou sladovou chutí, má charakteristickou šťavnatou střídu a křupavou kůrku. Obsahuje celozrnné žitné a špaldové vločky, slunečnicová a lněná semínka. Skvěle se hodí zejména pro menší tvary pečiva.