Vícezrnné pečivo
Doppelpass Kornkrüstchen

Receptura

Množství Výrobek
Zápara 50% Kornkrüstchen
15% jogurt bílý (3,5% tuku)
44% voda
Těsto 50% mouka pšeničná hladká T530
4% droždí čerstvé
5% med
4% olej řepkový
Posyp 100% sezamové semínko

Příprava

Míchání (min.): 2 pomalu a 8 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: Dva klonky (á 140g) namočte ve vodě a obalte v sezamu. Po nakynutí nařízněte.
Čas kynutí těsta rohlíků (min.): 45
Doba a teplota pečení rohlíků :
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 4 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 16 min

Doppelpass Kornkrüstchen